Fredagsfrukt och vitmålning

DSC_0015

Det här med att försöka bli nyttigare nu efter helgernas frossande går bra till en början. Med penseln i ena handen proppar jag med den andra i mig frukt så att jag riktigt känner hur vitaminerna rusar runt i kroppen. Det går bra till lunchtid ungefär när jag märker att någon har glömt kvar en Snickers i kylskåpet, men det är ju ändå Fredag eller hur!

DSC_0014

Vitmålning är intressant på många vis, första gången jag stryker på ser det inte alls bra ut och när jag tar ett steg tillbaka är första tanken herregud det här går ju inte.

DSC_0013

När tredje lagret är lagt kan jag dock konstatera att resultatet blir till belåtenhet, det hjälper ju till att Sigridslund är klädd i en gnistrande vinterskrud som heter duga. Snön faller hela dagen och när kvällen kommer pulsar jag ut till bilen och får den här härliga känslan av att vintern faktiskt kom tillslut blandat med att det inte hör till favoritsysselsättningarna att få bort den från bilen.

DSC_0029

Jag förbereder för lite extra värme medan jag faktiskt känner att tack vare kollegan så börjar nedervåningen kännas fin nu.

DSC_0033

Ljusa härliga färger och tapeten vill jag bara ta hem och klistra upp i vardagsrummet.

DSC_0025
Man väljer i och för sig från vilket håll man kikar och det är ju tur.
Snart börjar det härliga projektet som både hon och jag ser fram emot som barn på julafton, att inreda nedervåningen. Den är stor, mycket stor.

DSC_0036

Men vi har köpt en lampa i alla fall, tur! nu är det bara möbler till de resterande kvadratmeterna var. Skönt att vi inte kommer känna rastlösheten komma krypande, vi vet ju vart vi kommer spendera tiden och det är inte fel, faktiskt precis motsatsen.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Renovering. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fredagsfrukt och vitmålning

  1. frusandin skriver:

    Det ser ut att bli alldeles underbart!! Vill ni inte flytta dit när det är så vackert??

  2. Charlotte skriver:

    Det ska bli så roligt att se resultatet! Ni kommer att få många besök av vår familj! /grannarna

Kommentera