En vecka fylld med aktiviteter

Eftersom tiden fram till påsk börjar bli knapp så jobbar vi på bred front med allt från renovering och möbeljakt till leverantörskontakter och bolagsbildning. Vi närmar oss punkten då renoveringen har kommit så pass långt att inredning och uppbyggnad av verksamheten tar vid.

En glimt från övervåningen där fondvägg och tapet i hallen är på plats. Det blir en fin kontrast till trappans vitmålade väggar. Vi varvar arbetet med att renovera och fixa till möbler som vi har hittat hemma i våra gömmor. Den gamla skolbänken som döttrarna haft i sina rum väcker fina minnen till liv och den passar nu bra in i den nya miljön.

En ny bekantskap i grannen Gert slutade med inbjudan till en fikastund och en lektion i surdegsbakets ädla konst. Roligt med engagerade grannar som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Familjen gjorde tummen upp för det goda brödet.

12696542_10204075971059682_993908091_o

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera