Gåvan från kollegans släkting har blivit en favorit

DSC00988

Soffan, ett arvegods med lång historia, är en fin gåva från Åsas släkting. Den har nu hittat sin plats i den stora hallen.

DSC00990

Den fina kristallkronan som pryder rummet införskaffades på en av våra utflykter till Pingstkyrkans second hand försäljning i Malmköping.

DSC00991

Stora salen, som även går under namnet Herrgårdsrummet, har blivit en tillfällig uppsamlingsplats för alla möbler som köpts in för att sedan placeras ut runt om i den gamla skolan. På vissa ställen så är det mer rörigt nu än när vi började våran resa, vi tröstar oss med att det är tillfälligt.

DSC00994

Varor som vi beställt strömmar in så det råder febril aktivitet för att hinna prismärka och plocka upp allt som vi vill ha det. Det är nu det roliga börjar och det är härligt att vandra runt bland alla vackra saker.

DSC00992

I handelsboden monteras det hyllor och arbetet med att bygga disken har påbörjats. Ett orosmoment är den beställda kyldisken som nu är en vecka försenad. Vi inser att det återstår en hel del arbete så det är bara att kavla upp ärmarna och fortsätta…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gåvan från kollegans släkting har blivit en favorit

  1. Anita Hökby skriver:

    Så roligt att se att soffan fick lite sällskap! Och de fin mönstrade karmstolarna ser ju ut att höra ihop med soffan och bordet! Kristllampan gör sig väldigt bra i den gamla miljön.

Kommentera