Kontering, städning och livet på en pinne

Veckan bjuder på en salig blandning av uppgifter som vanligt. Det här med kvitton, kontering är sysslor som även det måste göras vilket  ni som driver eller har drivit eget vet.

DSC_0029

Uppgiften i sig kanske lämnar lite övrigt att önska men vi pratar om att det är lite roligare på ett sådant härligt ställe. Fönstret står på vid gavel och doften av nyklippt gräs når oss där vi sitter vid datorerna. Vi skänker en tacksamhetens tanke till vår granne Valle som hjälper oss med det.

DSC_0050

Vi tar paus i arbetet och passar på att utforska de vackra omgivningarna för att kunna rekommendera promenadstråk som utgår från Sigridslund. Årdala bjuder på stor variation i naturupplevelser, härligt för oss som gillar friluftsliv.

DSC_0060b

Vi upptäcker alltifrån trollskog till öppna landskap med sjöar inpå knuten

DSC_0064

Det finns fantastiska ställen att slå sig till ro på om man vill njuta lite extra en stund i solen.

DSC_0073

Rundan är ca 6 km och bara grusväg, den kommer vi varmt att rekommendera er som vill röra på er. Perfekt att gå eller cykla.

DSC_0082

Precis runt knuten är vegetationen en helt annan och vacker på sitt sätt

DSC_0083

DSC_0088

Vi rensar i trädgården, sommarvärmen skall ju tydligen stanna över helgen.

DSC_0091

Städningen är en återkommande syssla som vissa av oss gillar mer än andra

DSC_0038

I helgen har vi REA på vissa av produkterna för att göra plats för våra fina nyheter som kommer här i maj/juni. Tror vi har skrivit tusen röda prislappar.

DSC_0045

DSC_0042

Skymningen lägger sig sakta över Sigridslund och det börjar bli dags att ge sig av hemåt, vi laddar för helgen med start imorgon.

Hoppas ni får en fin kväll!

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera